Israël Palestijnen

Nieuws

14 augustus 2018 door Israël Today

Hamas-geestelijke vergelijkt Joden met apen en varkens

Een geestelijke en een parlementslid van Hamas citeerde tijdens een recente parlementszitting in Gaza uit de Koran, waarin Yunis Al-Astal de Joden bekritiseerde en vergeleek met apen en varkens, laat Israël Today weten.

"Wij hebben geen tijd om hun gruwelen [van de Joden] op te sommen, waardoor zij hun verandering in apen en varkens verdienden," liet de geestelijke weten. Al-Astal voegde toe dat Allah deze "verdorvenen" zal vernietigen. Eerder werden de Joden "afstammelingen van apen en varkens" genoemd door de moefti van de Palestijnse Autoriteit, Muhammed Hussein.

Reacties

H
Egypte heeft ooit voorgesteld om in de Sinaï een gebied ter grootte van anderhalf keer de Gazastrook af te palen en dat te bestemmen voor de Gazanen. Die Gazanen zijn in oorsprong allemaal Egyptenaar, maar dat terzijde. Het huidige gedreig van Hamas zal ertoe leiden dat Israël de Gazastrook opnieuw zal veroveren. Daarna zal de Strook in de staat Israël worden opgenomen, maar niet de Palestijnen. Die verhuizen dan naar het gebied dat Egypte voor ze in de Sinaï heeft bestemd.
H
Daarna zal dit gebied langzaamaan leeglopen doordat de bewoners naar Egypte zullen terugkeren en aldaar in de bevolking zullen opgaan. Ook voor de Westoever zal een degelijke oplossing worden uitgevoerd, waarna het Palestijnse volk zal hebben opgehouden te bestaan. Niemand zal daarom rouwen, want dit volk was toch niets meer dan een om politieke redenen geconstrueerde kunstmatige constructie, want in wezen allemaal Arabieren.
J
O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden.

Zij zijn elkanders vrienden.

En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner.

Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet. (Sura 5:51)And he brought down the people of the book who backed them from their strong places

and cast the terror into their hearts,

A group of them you are killing,

and a group of them you are taking captive.And he made you to inherit

THEIR

- land

- homes

- money.

(Sura 33: 26-27)Gouden toekomst ??
REAGEER
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher