Mykehia Curry

Nieuws

14 augustus 2018 door Redactie

Tiener stuurt God een brief, Hij antwoordt op wonderbaarlijke wijze

Dit is een verhaal over God die gebed beantwoordt door een brief, een ballon en een voorganger.

De 18-jarige Mykehia Curry, uit de Amerikaanse staat Georgia, is binnen haar familie de eerste persoon die gaat studeren. Dat meldt CNN

Ze schreef God een brief waarin stond: “God, help me alstublieft om de rest van mijn studiegeld binnen te krijgen.” Vervolgens bond ze haar boodschap, samen met haar naam en telefoonnummer, aan drie heliumballonnen die ze liet opstijgen naar de hemel. Toen ze de ballonnen losliet zei ze: “Amen. Ik hou van U, God.” 

Ze verwachtte dat de persoon die de brief vond het weg zou gooien. Maar niets was minder waar. De ballonnen reisden zo’n 24 kilometer noordoost. De brief werd gevonden door Jerome Jones, een voorganger uit een baptistengemeente. 

“Ik zag iets glinsteren en drijven en dus ik liep er naar toe om het te pakken. Het waren ballonnen met een briefje er aan”, aldus Jones. Hij belde Mykehia op met het bericht dat hij graag wilde helpen. “Ik was gechoqueerd en verrast”, zei Mykehia. 

Samen met een andere kerkgenoot kocht Jones onder andere een koelkast voor de jonge vrouw. “Ik kan niet wachten om nieuwe mensen te ontmoeten en om een nieuw hoofdstuk in mijn leven te beginnen. Dit is een grote stap voor mij.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher