Nieuws

26 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Deense imam aangeklaagd vanwege oproep om Joden te doden

Onlangs riep imam Mundhir Abdallah zijn toehoorders op om te doen wat de profeet Mohammed volgens hem leerde: de Joden bestrijden en doden. De Deense aanklagers hebben de imam dinsdag aangeklaagd vanwege oproepen tot moord, schrijft The Times of Israel.

Abdallah predikant in de moskee Masjid Al-Faruq in de Deense hoofdstad Kopenhagen. "De Dag des Oordeels zal niet aanbreken voordat de moslims de Joden hebben bestreden en gedood," zei hij onlangs in een videofragment dat ook is verspreid via YouTube en Facebook. Het Deense Openbaar Ministerie (OM) vindt deze uitspraak te ver gaan en stelt dat het nu aan de rechter is om deze zaak te beoordelen.

Het is de eerste keer in Denemarken dat de openbaar aanklager verwijst naar het strafwetboek met betrekking tot religieuze prediking. Eva Ronne benadrukt namens het OM dat het is toegestaan om uit de Koran of de Bijbel te citeren, maar dat het oproepen tot moord kan worden bestraft met een maximale gevangenisstraf van drie jaar. Wanneer de rechtszaak plaatsvindt is nog niet bekend.

Reacties

T
Islam dient als religieus/politiek systeem kennis bestreden te worden. Een analytische beschouwing van: de islam, Mohammed en Allah is moslims verboden. Daarmee tast de islam met haar sharia de grondwet aan waarin vrijheid gegarandeerd is. Islam is onderwerping. Helaas is het christendom zeer verzwakt door leiders die de islam aanvaarden als zijnde ook een weg tot God.

JHWH is niet gelijk aan de Allah van de islam.

zie: Jodenhaat in navolging van Mohammed.

http://bijbel.startkabel.nl/forum/?id=5203
J
Hello TheoDeze imam geeft de al 1.400 jaar geldende regel binnen zijn "ideologie van de wreede", dat dhimmies, zijnde Joden, Christenen, en alle overige niet-gelovigen, plus alle hypocrieten conform de "wens" van zijn "opdrachtgever" gedood moeten/mogen worden!!

OMDAT: men niet gelooft!Dit blijft "standard practice" tot het eind der tijden.VERBIEDEN die "handel"!
Toon meer antwoorden (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher