Een Boodschap voor Kerkrade

Nieuws

24 juli 2018 door Jeffrey Schipper

‘Een Boodschap voor Kerkrade’ organiseert jongerenevangelisatiekamp

De interkerkelijke stichting ‘Een Boodschap voor Kerkrade’ organiseert van 28 juli tot en met 4 augustus het Jongerenevangelisatiekamp Kerkrade 2018. Ruim 60 jongeren zullen een week lang evangeliseren in de stad Kerkrade (Zuid-Limburg).

Van maandag tot en met vrijdag worden op tien plaatsen in de stad kinderbijbelclubs georganiseerd in de openlucht. Vijf clubs in de ochtend en vijf in de middag. Op grasveldjes worden partytentjes geplaatst. Hier wordt aan de kinderen op eenvoudige wijze het evangelie uitgelegd, wordt dagelijks een Bijbeltekst aangeleerd en een lied ingestudeerd. Andere jongeren zullen in de wijken rond deze clubs huis aan huis aanbellen om met mensen in gesprek te gaan en hen een Bijbel aan te bieden.

Op vrijdagavond wordt een maaltijd georganiseerd voor de inwoners van Kerkrade. Ook hier zal het evangelie worden doorgegeven. Het jongerenevangelisatiekamp staat open voor jongeren uit de reformatorische kerken en staat onder leiding van evangelist Jan Bayense. Klik hier voor meer informatie.

Reacties

T
Mijn respect en hulde voor die jongeren die bereid zijn van 28/7 tot 4/8 te evangeliseren. Ze hadden er ook voor kunnen kiezen om aan het strand te ' bakken. Maar ze kiezen ervoor om het Evangelie te delen. Nogmaals hulde!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher