Lavi Frost
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

23 juli 2018 door Redactie

Dit lied van Lavi Frost is kalmerend én heeft een sterke boodschap

Lavi Frost is een jonge Nederlandse zangeres die onlangs haar eerste EP heeft uitgebracht. Eerder dit jaar zong ze haar EP op Opwekking.

Vijf bijzondere nummers, opgenomen op 432hz voor de perfecte ontspanning. Meestal wordt muziek opgenomen op 440hz. "Uit onderzoek is gebleken dat muziek op 432hz een kalmerend effect heeft", vertelt Lavi. "Ik wilde ermee experimenteren."

Wij vinden het experiment meer dan goed gelukt. En alle liederen hebben ook nog een sterke boodschap. Dit is 'Green Eyes'. "Het nummer heeft een dubbele boodschap", vertelt Lavi, die eigenlijk Lavina de Vries heet. "Het lied gaat over Mathijs, mijn lieve man en producent, maar tegelijkertijd is er een diepere boodschap dat Gods liefde alles is wat we willen en wat we nodig hebben."

"Gods liefde is alles wat we nodig hebben"

Liefde met hoofdletter L, zeg maar. "Zelfs wanneer het betekent dat onze relaties met onze aardse grote liefdes op een gegeven moment veranderen, doordat het leven hier op aarde ophoudt, blijft God onze grootste Liefde. Hij is degene aan wie we ons volledige hart mogen toevertrouwen."

We kunnen eindeloos naar deze muziek luisteren. Dus dat is precies wat we vandaag gaan doen.

You are wanted you are loved
I’m amazed by who you are
I don’t trust too easily
But Love I entrust all of me to you

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.