Katy Perry

Nieuws

18 juli 2018 door Redactie

Katy Perry: "Ik heb God nooit verlaten"

In een interview met Vogue Australia is de Amerikaanse zangeres Katy Perry open over haar geloofsleven. “Ik heb God nooit verlaten, ik was slechts een beetje seculier.”

Ze vertelt over haar ontmoeting met paus Franciscus en waarom ze samen met haar moeder een katholieke dienst bezocht. “Het begon toen we in Azië op tournee waren en ik met mijn moeder naar een dienst ging”, zegt Katy tegen Vogue. “Mijn moeder is katholiek opgevoed, maar had die liedjes in geen veertig jaar gezongen. Op dat moment moest ik huilen, om haar zo te zien zingen. Het is zo mooi en maakt je nederig om opnieuw een plek te ontdekken waar het om niets anders gaat dan om het goddelijke.”

"Nu gaat het meer om mijn spiritualiteit en mijn heelheid"

Het artikel bevat veel interessante details over Katys geestelijke reis. Ze doet uitspraken over mediteren, een persoonlijke retraite die haar leven veranderde en haar relatie met “een hogere kracht”. Het lijkt erop dat ze het geloof uit haar jeugd heeft teruggevonden. Katy begon haar carrière als christelijke zangeres en haar beide ouders hebben een bediening. 

Biddende moeder
“Mijn moeder heeft mijn hele leven voor mij gebeden. Ze hoopte altijd dat ik terug naar God zou keren. Ik heb Hem nooit verlaten, ik was slechts een beetje seculier. Ik was eerder materialistisch ingesteld en carrière gedreven. Maar nu ik in de dertig ben, gaat het meer om mijn geloof en de heelheid van mijn hart.” 

Eerder dit jaar plaatste Katy op Instagram een foto van haar ‘Jezus’-tatoeage met het onderschrift: “Mijn gebrokenheid + Gods goddelijkheid = mijn heelheid”.

Lees hier het interview met Vogue Australia.

Reacties

Mooi, het is altijd goed om te horen over iemand die kijkt of de wereld van glitter en glamour iets oplevert en die dan het inzicht krijgt dat Gods plan ze echt iets oplevert. Het is ook mooi als een artiest nadenkt of de boodschap die hij of zij overbrengt wel deugt.
J
Zoals "I kissed a girl". Heel verheffend uit de mond van zo'n "gelovig" mens.
Toon meer antwoorden (6)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher