Nieuws

17 juli 2018 door Evangelisch College

Bouwstenen Bijbel School ondergebracht bij het Evangelisch College

Met ingang van het studiejaar 2018-2019 zal het Evangelisch College het werk van de Bouwstenen Bijbel School (BBS) voortzetten. De BBS is een geloofsopbouwende toerustingscursus die wordt aangeboden in de lokale kerk en die geleid wordt door bijvoorbeeld een eigen predikant of voorganger.

De cursus is voortgekomen uit de voormalige onderwijsactiviteiten van Stichting Agapè (bekend van de ‘Grote Opdracht School’, ‘Here leer ons bidden’, ‘Aanstekelijk christen’ e.d.). Toen Agapè stopte met deze activiteiten werd stichting Bouwstenen voor je Leven opgericht. Zij heeft toen het bestaande toerustingsmateriaal opnieuw bewerkt en uitgebreid. In samenwerking met het Evangelisch Werkverband is enkele jaren terug de Bouwstenen Bijbel School (BBS) opgericht. In goed overleg neemt het Evangelisch College met ingang van volgend seizoen het materiaal over van het Evangelisch Werkverband.

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Bouwstenen voor je geloof
Bouwstenen Bijbel School bestaat uit 32 lessen verspreid over 2 jaar (bouwstenen) die aangeboden worden in verschillende cursusmappen met bijbehorende docentenhandleiding en aanvullend materiaal. Het Evangelisch College zal dit materiaal onder de naam ‘Bouwstenen voor je geloof - Toerusting voor gemeenteleden’ gaan uitgeven en docenten hiervoor trainen.

Wie interesse heeft om deze cursus in zijn of haar kerk of gemeente aan te bieden kan contact opnemen met kerk@evangelisch-college.nl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher