genezing

Mooi

18 juli 2018 door Dick van den Bos

Man geneest van blindheid op straat in Almere: "Dit is ongelofelijk"

Pastor Marc-Joshua de l'Isle van Heart to Heart uit Almere bidt regelmatig voor mensen op straat, en deze keer met een extra bijzondere uitkomst. Een man genas van blindheid aan één oog, zo is te zien in een video op zijn Facebookpagina.

Hij liep met zijn maatje Robert in Almere - een kleine tijd geleden - en volgens hem vertelde God hen vooraf dat ze iemand tegen zouden komen met een bril en pijnlijke gewrichten. In de ANWB-winkel stuitten ze op een man met een bril, genaamd Andre. In de winkel vroegen ze of ze voor hem mochten bidden, en dat mocht.

Rugpijn
Andre: "Ik liep heel moeilijk, maar mijn kracht kwam terug. Ik kon mijn arm niet optillen, en nu kan ik weer gedag zwaaien." Hij zwaait om het te laten zien. "Ook mijn rugpijn en de pijn aan zijn benen verdween, waardoor ik weer zonder krukken kan lopen."

Er blijken nog meer bijzondere dingen te zijn gebeurd. "Ik kon jullie gezicht niet zien als ik mijn linkeroog afplak, maar nu kan ik jullie weer zien. Als ik er langs kijk, zie ik het wel. Je gezicht kon ik niet ontcijferen, nu wel. Ik zou eigenlijk langzaam blind worden."

Niet alleen Andre, maar ook zijn dochter maakte iets bijzonders mee. "Mensen van jullie kerk baden tegen mijn spierspasmen en ik voel nu helemaal niets meer."

Vergeving van zonden
Tot slot ontving ook Andre's vrouw gebed, met een bijzonder resultaat. "De bovenkant van mijn lichaam heeft geen pijn meer. Mijn benen voelen door de moeiigheid nog zwak aan."

Vervolgens heeft het stel gebeden voor vergeving van zonden en gaven ze als familie hun leven aan Jezus.

Reacties

J
Heel bemoedigend! Leg zieken de handen op en deel het evangelie van Jezus Christus! Daar zijn wij als christenen toe geroepen!
REAGEER
B
Pastor Marc-Joshua de l'Isle van Heart to Heart , wie is dat? Kijk es op internet, voordat je iemands verhaal aanneemt als waarheid.

Bel es met die gemeente, vraag of je de persoon, die zou genezen zijn, kunt spreken.

Shalom

Ben Kok (j-chr. pastor)
J
Gelooft u dat Yeshua nog steeds kan genezen na handoplegging? Even los van dit filmpje..
Toon meer antwoorden (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher