Ds. M. M. van Campen

Nieuws

16 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Ds. M. M. van Campen niet naar hervormd Delft

Ds. M. M. van Campen blijft actief in de Maranathakerk in Rotterdam-Zuid. De predikant bedankte voor een beroep uit hervormd Delft (Maranatha). Deze gemeente is vacant vanwege het emeritaat van ds. H. Liefting. Van Campen bedankte onlangs ook voor een beroep uit Lienden.

Zijn naamgenoot ds. A. B. van Campen uit Poederoijen en Loevestein heeft wél een beroep aanvaard. De hervormde predikant verhuist binnenkort naar Hazerswoude. De gemeente is vacant omdat ds. W. G. van den Top vorig jaar met emeritaat ging. Van Campen bedankte onlangs voor een beroep uit Leerdam.

De hervormde gemeente Aalst verwelkomt J. Domburg graag komen. De kandidaat uit Alphen aan den Rijn wordt de opvolger van de eerder dit jaar naar Voorthuizen vertrokken ds. K. M. Teeuw. Ook A. W. A. Alblas gaat voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. De kandidaat gaat de kansel in de protestantse Opstandingskerk in Houten betreden.

Ds. J. Lohuis blijft actief binnen de hervormde gemeente in Scherpenisse. De predikant heeft bedankt voor een beroep uit Sint Anthoniepolder. De gemeente is op zoek naar een nieuwe dominee omdat ds. R. Veldman twee jaar geleden met emeritaat is gegaan.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher