Podium van Kerken

Nieuws

16 juli 2018 door Groot Nieuws Radio

Zwolse kerken zetten deuren open voor winkelende zondagshoppers

Het winkelend publiek in Zwolle kan vanaf nu ook op zondag in de winkels terecht. De Zwolse kerken spelen daar op in, ze worden uitgedaagd door het Podium van Kerken om een programma te hebben voor de zondagse shoppers, meldt Groot Nieuws Radio.

Mink de Vries van het Podium van Kerken vertelt: "Mensen die even een kaarsje willen branden of gewoon even de stilte willen zoeken, die kunnen de kerk in. Dat kan al in veel plaatsen in het zuiden van het land. Daarnaast is er een hele beweging op straat. Als je net schoenen hebt gekocht, kun je op het terras zitten en praten over zinnige dingen met StreetAlpha. Het gaat om zowel mensen uitnodigen voor de kerk en het ontmoeten van mensen op straat."

Klik hier om het volledige gesprek terug te luisteren.

Reacties

Goed zo, Zwolle!
REAGEER
T
Ook ik zeg ' goed zo Zwolle'. Ik kan me overigens wel voorstellen dat het voor nogal wat bevindelijk gereformeerden verdrietig is. Ik bedoel de zondagsopenstelling van de winkels vanuit bevindelijk gereformeerd standpunt. Ondanks het feit dat ik niet bevindelijk gereformeerd ben kan ik me hierin wel in hun verplaatsen.

REAGEER
A
Voor de "bevindelijken" : Gij Geheel anders, vreemdelingen in de wereld waar satan rondgaat als een briesende leeuw omdat zondaren hem nog macht geeft.

Er komt een nieuwe aarde, hallelujah
REAGEER
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher