Franklin Graham

Nieuws

16 juli 2018 door Kerknet

Reclameborden evangelist Graham verwijderd vanwege 'homofobie'

De Britse stad Blackpool heeft deze week na verschillende klachten de reclameborden voor de tournee van Franklin Graham weggehaald. Aanleiding is de suggestie dat toespraken van de evangelist zouden aanzetten tot homofobie, schrijft Kerknet op basis van berichtgeving van Premier Christian Radio.

Graham heeft homoseksualiteit in het verleden herhaaldelijk een zonde genoemd. Enkele jaren geleden zei hij bijvoorbeeld: "In Zijn Woord, de Bijbel, heeft God het homohuwelijk als zonde gedefinieerd. We zouden dat moeten gehoorzamen in plaats van dat aan te passen aan de behoefte van onze cultuur. Het huwelijk is bestemd voor een man en een vrouw - einde discussie. Al het andere is zonde tegen God en Hij zal die zonde op een dag oordelen."

Ook zijn onlangs overleden vader Billy Graham is eerder dit jaar nog beschuldigd van homofobe uitspraken. 

Reacties

Eerst wordt, op grond van het recht van democratie, gelijkheid afgedwongen en daarna wordt, op grond van discriminatie, iedereen die het niet met homo's of moslims eens is, in de ban gedaan en later ten dode toe vervolgd. Dan is er voor DIE groep opeens geen beroep op recht van eigen mening meer mogelijk en worden ZIJ gediscrimineerd. En de media zorgen er wel voor dat 'het volk' het hiermee eens is. De 'zielige' homo's en moslims worden uitvergroot en de 'onverdraagzame' burgers als boeven te kijk gezet. Wie is er dan unfair en onverdraagzaam?
REAGEER
B
Mag je in het kader van vrije meningsuiting er misschien nog een Bijbelse mening op na houden?

Bijv. dat de islam afgoderij is, omdat de koranallah een totaal andere"godheid" is dan JHWH en dat het een totalitair systeem is wat via jihad de wereldheerschappij wenst?

En dat hetero-overspel, incest/pedofielie, sex met dieren en ook homofilie volgens Bijbelse normen zeer fout is, zie Lev. 18 en 20.

Staat wel in de Bijbel , het meest gelezen boek ter wereld.

Shalom

Ben Kok (j-chr. pastor)
J
Nou Ben, NEEN!De arrestatie van Tommy Robinson in Leeds, laat zien, dat de dagen over zijn, dat je nog kritiek mocht hebben op de "ideologie van de wreede".Dhimmitude: (de al dan niet vrijwillige onderwerping aan deze ideolgie) heeft zijn intrede gedaan zowel bij "onze Ooster- als Westerburen (Duitsland en Engeland)Tommy werd in Leeds van de straat geplukt werd, omdat hij een videoreportatie aan het maken was buiten het gerechtsgebouw, waar een hele groep moslims berecht werden voor grooming van jonge meiden.
Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher