David Fitch

Nieuws

13 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Amerikaanse kerkplanter en missioloog David Fitch komt naar Nederland

Zaterdag 22 september vindt in Ede voor de derde keer de inspirerende studiedag MISSIE.NU plaats. Hoofdspreker is de Amerikaanse kerkplanter en missioloog David Fitch. In zijn boek Faithful Presence biedt hij een nieuw perspectief voor het getuigenis van de kerk in de wereld. Visionair en beproefd in de praktijk – ook in Nederland. Die frisse kijk staat centraal op MISSIE.NU.

In zijn boek Faithful Presence biedt Amerikaanse kerkplanter en missioloog David Fitch een nieuw perspectief voor het getuigenis van de kerk in de wereld. Visionair en beproefd in de praktijk – ook in Nederland. Die frisse kijk staat centraal op MISSIE.NU 2018, zaterdag 22 september in Ede. Een dag georganiseerd door de Unie van Baptistengemeenten en de ABC (Alliantie van Baptisten en CAMA gemeenten) om met leiders uit de volle breedte van de kerk - orthodox, reformatorisch en evangelisch – uitgedaagd te worden door scherpe toespraken.

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Met inspirerende workshops over zeven oude maar revolutionaire disciplines, zoals de tafel van de Heer, verzoening, kinderen en bij de minsten zijn, geleid door pioniers uit de praktijk. Hoe kunnen die disciplines de kerk helpen om te wortelen in onze steden en buurten, er op nieuwe manieren betrokken aanwezig te zijn, en het Koninkrijk van God te helpen bouwen? Om zo een kerk te zijn die in Gods trouwe aanwezigheid leeft en die aanwezigheid uitstraalt in de wereld.

David Fitch doceert Evangelical Theology aan Northern Seminary Chicago, IL. Hij is ook de stichter van Life on the Vine Christian Community, een missionaire gemeente in een buitenwijk van Chicago, en coacht een netwerk van kerkplantingen binnen de CAMA.

Bekijk de video en klik hier voor meer informatie:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher