Mooi

16 juli 2018 door Dick van den Bos

Todd White bemoedigt jonge gelovigen: "Vervolging hoort erbij"

Ik wil iedereen bemoedigen die op dit moment door vervolging heen gaat, zegt evangelist Todd White op Instagram. “Mogelijk word je vervolgd door vrienden, familie, of de media (hopelijk niet door je kerk); 2 Timotheus 3:12 zegt: ‘Voor iedereen die verlangt om Goddelijk te leven in Jezus Christus, zal er vervolging zijn.’ Het is een belofte van de Vader!"

“Toen ik net tot geloof was gekomen, wilden mijn familie en vrienden niets met mij te maken hebben. Toen ik begon met het bidden voor zieken, wilde zelfs mijn vrouw niet in het openbaar met mij geassocieerd worden.”

Die vervolging ervoer hij niet in zijn oude leven, hoewel juist dat leven slecht was. “Mijn leven bestond uit liegen, stelen en het respectloos behandelen van anderen.” En toen kwam God in zijn leven. “Jezus vertelde mij dat dat HELE leven voorbij was. Hij had me vergeven en alles was afgesloten.”

“Maar denk je dat mijn familie het ook vergeten was? Nee! ‘Herinner je nog wat je toen had gedaan? En hoe je toen was’, vroegen ze? Ik deed mijn best om het steeds te herstellen, maar op een zeker moment realiseerde ik dit: ik moet er gewoon doorheen gaan. Dit hoort bij het leven van een christen.”

“Jongens, vervolging ZAL komen! Als God je leven heeft aangeraakt, dan stap je in een nieuwe realiteit. Ontloop dat niet en bewandel je nieuwe weg! Het zal misschien een tijdje duren voordat iedereen het ziet, maar Jezus zegt: het oude is voorbij!”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher