Trinity

Nieuws

12 juli 2018 door Trinity

Trinity lanceert eerste single in de Verenigde Staten

Met beide benen in de internationale muziekscene komt de Nederlandse band Trinity feestelijk voor de dag met hun eerste single en bijbehorende video ‘Alive Again’.

Deze unieke vierkoppige groep mixt folk stijlen vanuit de hele wereld om een popsound te creëren met een ontwapenende werking. Middels hun onlangs getekende overeenkomst met The Fuel Music voor wereldwijde distributie en marketing zal ‘Alive Again’ vanaf 13 juli te luisteren zijn via iTunes, Apple Music, Amazon.com, Spotify, Google Play en andere retail en streaming services wereldwijd.

Bestaande uit drie in Peru opgegroeide broers Elbert (lead zang, fluiten, saxofoon), Johan (acc. gitaren) and Niek Smelt (Drums, percussie), en de oer Nederlandse Bert Bos (Basgitaar), is Trinity een onafhankelijke (INDIE) Worldbeat band van formaat. De mannen mixen Zuid Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves om een aanstekelijke akoestische muziekervaring te creëren. De nieuwe single ‘Alive Again’ werd geproduceerd door ‘Grammy-nominated, multiple Dove Award-winning Ian Eskelin’ en diens compagnon Barry Weeks.

De eerste nieuwe studioalbum-release sinds Trinity’s ‘Desert Rain’ in 2016 is dus een feit: ‘Alive Again’ kondigt het album ‘The In Between’ aan dat voor lancering gepland staat in het najaar. 

Bekijk de video en klik hier voor meer informatie:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher