grot Thailand

Nieuws

11 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Compassion dankbaar vanwege redding voetbaljongens uit Thaise grot

Duikers zijn er dinsdag in geslaagd twaalf Thaise jongens en hun trainer te redden die op 23 juni in een Thaise grot waren gestrand. De grote reddingsoperatie is op dinsdag afgerond en heeft in totaal drie dagen geduurd, melden diverse media.

Compassion Nederland riep vorige week op tot gebed nadat duidelijk werd dat één van de Thaise jongens een Compassion-kind is. De organisatie schrijft: "Het gaat naar omstandigheden goed met hen en komende week blijven ze nog ter observatie in het lokale ziekenhuis. Ook de arts en drie militairen die de hele week bij de jongens zijn geweest, staan weer buiten de grot.

We danken God voor het lang uitblijven van de moessonregens en de enorme inzet van de reddingswerkers. We vragen om herstel van lichamelijke kracht en geestelijke veerkracht voor de jongens, de coach en iedereen die dichtbij hen staat. Ook denken we aan de familie van de omgekomen duiker."

De ouders van het Compassion-kind zijn dankbaar voor de reddingsactie. Voorafgaand aan de reddingsactie werd deze reactie van hen opgenomen:

Reacties

L
Ik vind t zo bizonder dat toen de jongens waren gered en de helpers hun spullen aan t pakken waren, de pompen ermee ophielden, zodat de helpers moesten rennen voor t water.

Wat n timing!

God werd niet genoemd.

Maar Hem komt alle lof en eer toe. Laten wij Hem danken!

Psalm 107:14.

Hij voerde hen uit donkerheid en diepe duisternis.

Wat n genade!

REAGEER
L
Haha ik had deze reactie niet onder dit artikel gezet.

Maar de Heer wordt nu toch gedankt!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher