Verdiepingsconferentie Woerden

Nieuws

05 september 2018 door Verdiepingsconferentie

Verdiepingsconferentie in Woerden over de eindtijd: Afzien of uitzien?

Als christenen staan we midden in de eindtijd. Maar, zien we eigenlijk wel dat we in de eindtijd leven? Is ons leven vol verwachting? Of is het misschien meer een afzien? Hierover gaat de eerstvolgende Verdiepingsconferentie.

Duidelijk is in ieder geval: een actueel inhoudelijk thema, met veel praktische spitsen. Naast de hoofdlezing, die gehouden wordt door prof. dr. J. Hoek, zijn er ’s ochtends ook twee scherpe pitches. In het middaggedeelte diepen we het thema met elkaar uit in interessante workshops.

Er is keuze uit de volgende 4 workshops: ‘Napraten over de lezing’, ‘Leven volgens Benedictus’, ‘Israël in de eindtijd’ en ‘wat zegt Openbaring?’. Verdere medewerking wordt verleend door onder andere ds. B. Haverkamp (workshop en pitch), ds. H. R. van den Kamp (workshop), Sjors van der Kraan (workshop en pitch) en Lennard van Prooijen (muziek).

De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 20-40 jaar.

Datum: 8 september 2018
Tijd: 10.00-17.00
Locatie: Het Baken, Beneluxlaan 3, Woerden

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher