Reddingsactie Thailand

Nieuws

09 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Compassion-kind nog steeds in Thaise grot; Compassion vraagt gebed voor reddingsactie

Grotduikers hebben maandag de reddingsactie voor de achtergebleven acht jongens en hun voetbalcoach in de Thaise grot hervat. De duikers hebben zondag al vier jongens in veiligheid gebracht, meldt NU.nl.

Twaalf Thaise tieners, in de leeftijd van 11 tot 16 jaar, brachten samen met hun 25-jarige voetbalcoach op 23 juni een bezoek aan de grot Tham Luang in het noorden van Thailand toen het snel wassende water ervoor zorgde dat ze niet meer weg konden komen. Na een grote zoektocht werd de groep op 2 juli gevonden. Zondagmorgen 5 uur Nederlandse tijd is de reddingsoperatie in de ondergelopen grot in Thailand begonnen.

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Bij de acht jongens die nog in de grot zijn, is ook het Compassion-sponsorkind. Compassion: "Danken jullie met ons mee voor deze vier levens en dat de redding tot nu zo voorspoedig verloopt? Tegelijk blijven we bidden voor de veiligheid van de duikers, de jongens en hun coach en we vragen of de heftige onweersstormen en de moesson nog even op zich laten wachten zolang er nog mensen in de grot zijn."

De ouders van het Compassion-kind zijn dankbaar voor de reddingsactie. Bekijk hun reactie:

Reacties

De gebeden zijn blijkbaar verhoord, halleluja! Alle leden van zijn team hebben geprofiteerd van de zegeningen die God dit specifieke kind geeft.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher