AmiGO Reizen

Nieuws

06 juli 2018 door LCJ

LCJ en AmiGO Reizen investeren samen in jongeren

Het LCJ, een jongerenorganisatie binnen de Christelijke Gereformeerde Kerken, is een samenwerking aangegaan met AmiGO Reizen (christelijke jongerenreizen). Het LCJ heeft voor de reizen van AmiGO een serie Bijbelse overdenkingen ontwikkeld, waarin de relevantie van Gods Woord in de huidige (jongeren)cultuur concreet wordt uitgewerkt. De stukjes zijn bedoeld om bijvoorbeeld de dag mee af te sluiten.

AmiGO Reizen heeft er bewust voor gekozen om het LCJ te vragen deze overdenkingen te ontwikkelen, met het oog op kwaliteit, actualiteit en de vertaalslag naar jongeren vandaag. Het LCJ is blij dat zij op deze manier dienstbaar kan zijn en een grote groep jongeren kan bereiken met de Bijbelse boodschap. Dat laatste raakt de kern van de missie van het LCJ.

AmiGO weet met haar reizen een brede, veelkleurige groep jongeren aan te spreken uit diverse kerken. LCJ en AmiGO vinden elkaar van harte in het verlangen om jongeren van diverse achtergronden te bereiken met de boodschap van het Evangelie.

Het gaat om een samenwerking op lange termijn. Ook voor de winterreizen van AmiGO en de volgende zomerreizen is het de bedoeling dat het LCJ materiaal ontwikkelt. De overdenkingen zijn thematisch van opzet. Bij de eerste serie is het thema ‘Leven met God’. Dit thema wordt in de eerste plaats belicht vanuit Gods Woord. Daarnaast komen diverse voorbeelden uit de actualiteit voorbij, evenals levenservaringen van bijvoorbeeld van Guido de Brès en ds. Robert Murray M’Cheyne.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher