Nieuws

05 juli 2018 door Erdee Media Groep

Cornell Heutink nieuwe directeur voor Erdee Media Groep

De Apeldoornse Erdee Media Groep (EMG), eigenaar van het Reformatorisch Dagblad, familieblad Terdege en uitgeverij De Banier, krijgt een nieuwe directeur in de persoon van ir. Cornell Heutink (43 jaar) uit Genemuiden.

Heutink is nu als directeur verbonden aan ICT-bedrijf SYSQA in Bunnik. Hij volgt in Apeldoorn de huidige directeur van EMG, Bart Visser, op die eerder dit jaar zijn vertrek
aankondigde. Cornell Heutink is getrouwd en vader van vier kinderen. Hij is lid van de Hersteld Hervormde Kerk. Het gezin woont in Genemuiden.

De benoeming van Heutink moet nog formeel worden bekrachtigd in een algemene
vergadering van aandeelhouders, medio augustus. Het is de bedoeling dat Heutink op 1
september in dienst treedt en tot 1 november wordt ingewerkt door zijn voorganger.

Jan Bakker, voorzitter van de Raad van Commissarissen van EMG, noemt de aantredende directeur een innovatieve bruggenbouwer: “Hij is doordrongen van het belang om in een tijd vol verschuivingen op mediagebied de oorspronkelijke reformatorische missie van EMG te realiseren met eigentijdse producten. Ik heb hem leren kennen als een verbinder die zich ervoor wil inzetten om ons bedrijf gezond te houden en tegelijkertijd van betekenis te laten blijven voor de achterban en de samenleving.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher