Kinga Bán

Nieuws

05 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Concerten Kinga Bán uitgesteld vanwege uitzaaiingen

Bijna zes jaar geleden werd er borstkanker geconstateerd bij zangeres Kinga Bán. Op haar website is te lezen dat haar concertreeks is uitgesteld vanwege uitzaaiingen.

"Zoals de meesten van jullie weten is die borstkanker uitgezaaid naar haar botten en organen," luidt de update op de site van Kinga. "Na een relatief rustige periode van de eerste vier jaar is de kanker het laatste twee jaar actiever, dat betekend meer en andere behandelingen en regelmatige controles.

Uit een controle dinsdag in het ziekenhuis is er gebleken dat er uitzaaiingen hoog in de nekwervels zijn ontstaan. Dit vormt een direct gevaar voor de zenuwen die langs die wervels lopen. Hoewel Kinga zich gewoon goed voelt moet ze in het ziekenhuis blijven. Daar kijken ze nu hoe en of ze het beste geopereerd kan worden. De operatie zal in de komende dagen plaatsvinden.

Kinga wil de laatste concerten van 'wat fluistert vandaag?' heel graag op een ander moment door laten gaan, daarom zijn de concerten voorlopig uitgesteld tot ná de zomer. Mensen die een kaartje voor de concerten hebben gekocht, worden hierover geïnformeerd. Jullie gebed en meeleven wordt altijd zeer gewaardeerd door Kinga."

Beluister hier één van haar nieuwste liederen en lees ook het recente CIP-interview met Kinga Bán:

Reacties

Laten we allemaal bidden voor Kinga! Jezus zegt: "Mij is gegeven alle macht in hemel en op aarde." Daarop kunnen we pleiten voor haar.
REAGEER
A
Éénparig gebed voor onze lieve zus Kinga zal zegenend zijn voor haar en onze Geneesheer Christus Jezus, God.

Vader God sprak door Kinga en wij genoten van deze bijbelse Agape Liefde in haar gezang.

"Zaaien onder tranen, oogsten met gejuich", halleluja

Shalom voor ons allen.
REAGEER
L
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher