Gerald Troost

Nieuws

04 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Gerald Troost bidt met Iraanse moslim: "Hij zei ‘ja’ tegen Jezus"

"Gistermiddag ontmoette ik in een hotel een Iraniër met een islamitische achtergrond. Er ontstond zomaar een spontaan gesprek," vertelt zanger Gerald Troost op zijn Facebookpagina.

Het duo sprak over van alles en nog wat. Ook de verschillen tussen Jezus en Mohammed kwamen aan de orde. "Ik heb veel geluisterd en op mijn beurt vertelt over de nederigheid, genezingen en opoffering van Jezus. Na een vriendschappelijk gesprek heb ik gevraagd of hij deze Jezus een kans wilde geven. Ik mocht bidden voor deze gave gast en zomaar in de lobby van het hotel zei hij ‘ja’ tegen de liefde van God.

We ervoeren allebei heel veel kracht en het was een diep en ontroerend moment. Ik heb er een waardevolle vriend bij. WoW niets is zo mooi als Gods vernieuwende en vergevende kracht aan het werk te zien. God is goed!"

Volg hier Gerald Troost via Facebook. Lees ook: Zes verschillen tussen Allah en de God van Israël.

Reacties

T
Goed nieuws. Er is wel blijvend gebed voor deze Iraniër met moslimachtergrond nodig. Want ook in Nederland kunnen tot Christus bekeerde moslims het moeilijk krijgen. Moeilijk? Ja, moeite vanuit zijn voormalige geloofsgenoten (=moslims).
B
Hi Thierry,

Inderdaad, blijvend gebed ook voor zijn geestelijke vorming, dat het hem duidelijk wordt dat hij een afgod, de koranallah , achter zich laat en in Yeshua de enige ware God, JHWH , leert kennen.

Er zijn helaas veel "geestelijk begeleiders" /misleiders, die leren dat het om dezelfde God gaat in Bijbel en koran.

Shalom

Ben Kok (j-chr. pastor)
Super! Bedankt voor het doorgeven, Gerald!
REAGEER
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher