Sami Bar-On

Nieuws

03 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Eigenaar Joods restaurant Amsterdam: "Palestijn dood of ik dood"

De Palestijnse man die de ruiten insloeg van het joodse restaurant Hacarmel kan beter niet in de buurt van eigenaar Sami Bar-On komen. "Hij dood of ik dood," maakt de restauranteigenaar duidelijk in gesprek met PowNed.

Saleh Ali, de belager van Joods restaurant HaCarmel, is vrijgelaten. Nadat de Syrische-Palestijn in december alweer snel op vrije voeten kwam, moest hij in mei alweer de cel in omdat hij twee keer verstek liet gaan bij de reclassering. 11 juli volgt de inhoudelijke zitting bij de rechtbank, tot die tijd mag hij niet in de buurt van het restaurant komen.

Bekijk het videofragment:

Reacties

W
Hoe triest dat, omdat de overheid zo slap optreedt, deze man voor eigen rechter moet gaan spelen.
REAGEER
W
Laten we dingen simpel maken: Als iemand, van welke religieuze achtergrond dan ook, hier naartoe komt om een veilige plek te vinden en vervolgens de oorlog uit zijn geboorteland gaat exporteren door in woord of daad haat uit te dragen tegen delen van de Nederlandse bevolking, hetzij Joden, vrouwen, homo’s, of mede-vluchtelingen die Christen zijn, dan moet hij linea recta terug naar het land van herkomst. Ongetwijfeld zijn daar veel meer mensen vinden die zijn gedachtengoed delen.
REAGEER
B
Weinig commentaar nog, CIP lezers weten er niet zo'n raad mee.

Er wordt met 2 maten gemeten, islamterrorisme wordt goed gepraat met het eufemisme "vandalisme".

Net als zo vaak in de media, als het om jihadisme gaat: "een verwarde man", een Nederlander(er niet bij zeggen dan dat de crimineel moslims is), een licht getinte man, iemand met een Noord-Afrikaans accent, etc.

Moslims zijn vergiftigd met het idee, dat Joden beesten zijn en zo behandelen ze Joden en alle niet-moslims, waar de islam de overhand krijgt.

Shalom, Ben Kok (j-chr. pastor
Toon meer antwoorden (4)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher