Ds. J. H. Reijm

Nieuws

02 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hervormd Rotterdam-Hillegersberg: ds. J. H. Reijm

Ds. J. H. Reijm (foto) gaat in een nieuwe kerkelijke gemeente aan de slag. Hij aanvaardt het beroep van de hervormde gemeente Rotterdam-Hillegersberg. Reijm is sinds 2011 actief in de Alblasserdamse Ichthuskerk.

De hervormde gemeente in Bodegraven (wijk 2) moet verder zoeken naar een predikant. Ds. G. Lustig heeft bedankt en blijft trouw aan zijn gemeente in Zeist. In Bodegraven is men op zoek naar een predikant vanwege het vertrek van ds. P. F. Bouter naar Bergambacht in 2016. Begin dit jaar overleed ds. Bouter na een ernstig ziekbed.

Ds. E. de Mots vertrekt niet naar de hervormde gemeente in Lienden. De gemeente in Lienden is binnenkort vacant vanwege het emeritaat van ds. J. Niesing. De Mots staat op de kansel in Rijssen en bedankte onlangs ook voor een beroep uit Bodegraven. De kerkenraad in Lieden beriep onlangs ds. M. M. van Campen, maar de predikant blijft actief in Rotterdam-Zuid.

Ds. A. B. van Campen uit Poederoijen en Loevestein heeft opnieuw een beroep ontvangen. De hervormde predikant denkt de komende tijd na over een beroep uit Hazerswoude. De gemeente is vacant omdat ds. W. G. van den Top vorig jaar met emeritaat ging. Van Campen heeft momenteel ook een beroep uit Leerdam in overweging.

De hervormde gemeente in Hoevelaken blijft voorlopig vacant. Ds. R. W. de Koeijer heeft bedankt en blijft dus trouw aan zijn gemeente in Bilthoven. In Hoevelaken zoekt de kerkenraad een opvolger voor ds. P. H. van Trigt. De predikant ging in 2017 met emeritaat. De Koeijer bedankte onlangs ook voor een beroep uit Werkendam.

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Ds. E. van den Noort kan aan de slag in Noordhorn. De predikant heeft een beroep ontvangen. De hervormde gemeente zoekt een dominee omdat ds. M. Kreuk vorig jaar verhuisde naar Oude Tonge. Van den Noort leidt momenteel de hervormde gemeente in Ernst.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher