Nieuws

02 juli 2018 door Open Doors

Maleisische pastor al 500 dagen vermist

Vijfhonderd dagen leeft Susanna Liew al in onzekerheid over waar haar echtgenoot zich bevindt. Pastor Raymond Koh werd in februari 2017 ontvoerd.

Vorige week zondag kwamen in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur enkele tientallen mensen samen voor een gebedsbijeenkomst voor de vier ontvoerde Maleisiërs: naast Raymond Koh zijn ook moslimactivist Amri Che Mat en het christelijke echtpaar Joshua en Ruth Hilmy omstreeks dezelfde tijd ontvoerd.

“Een paar mensen zagen een stralende regenboog boven de plek waar we samenkwamen om te bidden, terwijl de zon al onder was. Ik geloof dat God de regenboog heeft laten zien om ons ervan te verzekeren dat het goedkomt,” zegt Susanna Liew. Ze deed opnieuw met klem een oproep om haar man en de andere ontvoerden spoedig te herenigen met hun dierbaren.

Open Doors is in contact met de Maleisische ambassade om de situatie van de ontvoerde Maleisiërs te bespreken. In een eerste contact heeft de ambassade laten weten al de nodige pleitbezorgingsbrieven te hebben ontvangen per e-mail. De brief om aandacht te vragen voor Raymond Koh en de andere ontvoerde Maleisiërs is inmiddels meer dan 600 keer gedownload.

Klik hier om de actie te ondersteunen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher