Tekening Jim Carrey

Nieuws

02 juli 2018 door Jeffrey Schipper

Jim Carrey haalt met 'Jezus-tekening' uit naar Donald Trump

De Amerikaanse komiek Jim Carrey heeft op een opvallende manier uitgehaald naar zijn president Donald Trump. Hij tekende een schilderij waarop te zien is dat Trump Jezus Christus kruisigt, melden verschillende media.

Via Twitter bracht hij onder woorden hoe Trump in zijn ogen met de boodschap van Jezus omgaat. "Het christendom op zijn Trumps: Jezus was een sukkel. Een mislukte timmerman. Hij is een redder omdat hij werd gekruisigd. Ik hou van mensen die niet zijn gekruisigd." Carrey voegde een link toe naar een website waar mensen zich kunnen registreren voor de verkiezingen die in november in de VS worden gehouden. 

Carrey komt met zijn tekening op een moment dat de president onder vuur ligt vanwege zijn immigratiebeleid. De strenge regels zorgen ervoor dat illegale immigranten van hun kinderen werden gescheiden. Onder druk van deze kritiek maakte Trump vorige maand al met een decreet een einde aan de scheiding van de gezinnen. 

Reacties

H
Deze man geeft er blijk van van Trump niets begrepen te hebben. Bedenk dat kritiek die berust op onbegrip, geen enkele effect zal sorteren. Integendeel, ze slaat terug.
REAGEER
H
Van een "komiek" als Carrey zal niemand een serieuze reactie verwachten.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher