Nieuws

28 juni 2018 door Dick van den Bos

Messi over ontsnapping Argentinië: "God was met ons"

Het lot van Argentinië hing aan een zijden draadje, totdat Marcos Rojo Argentinië naar 2-1 schoot in de 87e minuut. Superster Lionel Messi twijfelde er niet aan dat Argentinië de groepsfase van het WK zou overleven. “Ik wist dat God met ons was en dat Hij ons niet zou laten vallen. Daarom was ik niet bezorgd.”

Ondanks de support van God die hij naar eigen zeggen ervoer, was het wel een zware wedstrijd voor de Argentijn. “Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo heb geleden. Er stond veel druk op de ploeg, en dit was een enorme bevrijding.”

“We zijn door moeilijke dagen gegaan, mede door het slechte resultaat in de vorige wedstrijd. Maar gelukkig zijn we in staat om ons doel te bereiken. We verwachtten niet dat het zoveel moeite zou kosten, maar we waren vol vertrouwen dat we er doorheen zouden komen. En dankzij God is het gebeurd.”

Reacties

F
Laat God er asjeblieft buiten, hoewel er niets buiten Gods wil omgaat kun je echt God niet voor jouw karretje spannen door te stellen dat God met het Argentijns elftal zou zijn. God is zoveel groter dan wij mensen vaak denken!
J
Voor Messi is voetbal zijn dagelijks brood (erg dik belegd trouwens) en Jezus leerde ons bidden om ons dagelijks brood toch ? Het is niet anders.
W
Afgod: koning voetbal.....,het is en blijft een spel
REAGEER
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher