Nieuws

27 juni 2018 door Uitgeverij en boekhandel de Ramshoorn

Binnenkort: landelijke bezinningsavond 100 jaar SGP

Op D.V. 6 juli wordt ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de SGP een landelijke bezinningsavond georganiseerd. Dominee D. J. Budding hoopt te spreken over 'Tijdredes in het verleden', dominee A. T. Huijser over 'Tijdredes in het licht van de 21e eeuw' en dominee A. F. R. van Veen over 'Tijdrede, een noodzaak in het licht van het eindgericht'.

Verder is er een leerzame forumbespreking. Onder meer hopen dominee D. Heemskerk en ds. J. de Bruin vragen te beantwoorden. Organist voor deze avond is André Nieuwkoop.

Tevens zal er aandacht besteed worden aan ‘Verheft de banier’, een tweetal boeken met tijdredes. Tijdredes van 100 jaar geleden zijn hierin ook opgenomen, namelijk van ds. G. H. Kersten en professor G. Wisse. Dit boek is uitgegeven bij uitgeverij De Ramshoorn te Goes.

Ook zal aandacht gevraagd wordt voor ‘Een levend getuigenis’, een interviewbundel, samengesteld door Adriaan van Belzen, uitgegeven door Lukas Boeken uit Tholen.

Iedereen is hartelijk welkom op deze landelijke bezinningsavond die belegd zal worden in het Hersteld Hervormde Bethelkerk, Haverkamp 1, 6741 PM Lunteren te Lunteren. Aanvang half acht. Ontvangst met koffie en thee om 19.00 uur.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher