Brand Israël

Nieuws

27 juni 2018 door Christenen voor Israël

Israël komt met wapen tegen terreurvliegers uit Gaza

Israël heeft een oplossing gevonden tegen de ballonnen- en vliegerterreur die al honderden hectares landbouw- en bosgrond heeft verwoest in het gebied rond de Gazastrook, laat Christenen voor Israël weten.

De Israëlische wapenproducent Rafael heeft een electronisch ‘oog’ met de naam Sky Spotter ontwikkeld dat eerst werd gebruikt tegen kleine onbemande vliegtuigen die het Israëlische luchtruim binnenvlogen voor terreurdoeleinden en het verzamelen van inlichtingen. Dit ‘oog’ wordt nu ingezet om de ‘lancering’ van de terreurbalonnen en vliegers te detecteren die Hamas in Gaza gebruikt om het zuiden van Israël te terroriseren.

Het Rafaël ‘oog’ detecteert de ballonnen en vliegers op het moment dat ze worden opgelaten om Israël aan te vallen en geeft de brandweer in Israël excact aan waar ze zullen landen. Op deze manier wordt voorkomen dat er grote branden ontstaan die verdere ecologische schade aanrichten in het zuiden van het land.

Lees ook: Deze video laat zien wat terreurvliegers uit Gaza veroorzaken in Israël.

Reacties

Israel zal niet instorten, Kees. Daar staat God Zelf voor in.
REAGEER
Fantastisch, maar toch geldt dat in een zogenaamde asymmetrische oorlog de partij die het meeste uitgeeft aan middelen en mensen zonder te winnen, in dit geval Israel, zal instorten.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher