H. J. Agteresch

Nieuws

26 juni 2018 door Jeffrey Schipper

Kandidaat H. J. Agteresch aan de slag in GerGem Werkendam

Maar liefst 39 gereformeerde gemeenten brachten een beroep uit op kandidaat H. J. Agteresch (links op de foto). Binnenkort wordt hij bevestigd in de gereformeerde gemeente in Werkendam.

Agteresch bedankte voor beroepen uit Aalburg, Meeuwen i.c.m. Sprang-Capelle, Naaldwijk, Rijssen-West, Dordrecht, Kapelle-Biezelinge, Scherpenzeel, Goes, Goudswaard, Doetinchem, Ridderkerk, Hilversum, Leerdam, Moerkapelle, Aalst, Carterton (Nieuw Zeeland), Terwolde-De Vecht, Middelburg-Zuid, Waardenburg, Middelharnis, 's-Gravenpolder, Ridderkerk-Slikkerveer, Oostkapelle, Katwijk aan Zee, Zwolle, Oosterland, Wolphaartsdijk, 's-Gravenzande, Meliskerke (t.b.v. zending Ecuador), Puttershoek, Barendrecht, Drachten, Leiderdorp, Nieuw-Beijerland, Rilland-Bath, Bodegraven, Den Haag-Scheveningen en Urk.

De kerkelijke gemeente in Werkendam is sinds januari 2018 vacant in verband met het emeritaat van ds. M. Karens. Hij stond vanaf 1994 op de kansel in Noord-Brabant. Lees ook: Ds. M. Karens met emeritaat: "De Heere wees de weg".

Reacties

T
Een prediking waarin het verlossingswerk voor 100% als Gods werk beschouwd wordt is Evangelie van de vrije genade.
REAGEER
T
Het is goed als de prediking mag blijven klinken waarin God op het hoogst wordt verheerlijkt en de zondaar op het diepst wordt vernederd.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher