John Ramirez

Nieuws

26 juni 2018 door Jeffrey Schipper

Voormalig satanist: "Gebeden van christenen verzwakten mijn missie"

Ooit aanbad John Ramirez de duivel en deed hij in naam van satan verkeerde dingen. Inmiddels heeft hij zich bekeerd tot Jezus en is hij actief als voorganger. In zijn nieuwe boek geeft Ramirez aan waarom christenen de kracht van gebed niet moeten onderschatten, laat CBN News weten.

"Ik heb dit boek geschreven omdat ik ervan overtuigd ben dat christenen niet alleen zijn geroepen tot een defensieve geestelijke oorlog. We mogen ook ten aanval gaan en zo weerstand bieden aan de duivel," zegt hij. Volgens Ramirez zijn satanisten effectief vanwege gebedsloze christenen. "Als satanist was ik de baas in een buurt met christenen, omdat er niet of nauwelijks werd gebeden."

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Ramirez werd later geconfronteerd met biddende christenen in zijn omgeving. "Zij waren in staat om mijn missie af te breken en mijn opdracht te verzwakken. Toen wist ik: Zij bezitten een kracht die ik zelf niet heb." De Amerikaan moedigt christenen in zijn land aan om intensiever te bidden. "Als ik weet wat er in mijn buurt speelt, zou ik dat biddend voor de troon van God moeten brengen," voegt Ramirez toe.

Nadat hij een groot deel van zijn leven de duivel diende, zegt Ramirez nu niets anders meer te willen dan leven met Christus. "Jezus is de adem die ik inadem. Hij loopt met mij mee en ik mag Zijn stem horen."

Bekijk ook dit videofragment:

Reacties

We beseffen vaak bij lange na niet hoe belangrijk onze gebeden zijn.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify
Jeffrey vond Ds. De Heer een ketter...