Nieuws

26 juni 2018 door De Stentor | Omroep Gelderland

SGP windt zich op over 'duivels' festival in Apeldoorn

"Volstrekt ongepast en voor christenen stuitend," zegt de SGP over het muziekfestival 'Voor De Duvel Niet Bang'. Dit festival staat 15 september op het programma op poppodium Gigant in Apeldoorn. De lokale SGP-fractie vraagt het college van B en W om opheldering, schrijven de Stentor en Omroep Gelderland.

Voor de gelegenheid wordt de zaal waarin het optreden wordt gehouden omgedoopt tot het Sodom en Gomorra van Apeldoorn. "Een optreden met een dergelijke strekking vat de SGP ernstig op," laat de partij weten. "Sodom en Gomorra vormen in de Bijbel de steden die openlijk helemaal geen rekening wensten te houden met wat God in de Bijbel van mensen vraagt. Hiervoor zijn de steden zwaar gestraft."

De SGP roept de gemeente Apeldoorn op om stelling te nemen en vindt dat de gemeente als subsidieverstrekker een krachtig signaal aan Gigant kan afgeven "dat een dergelijk optreden ongepast en aanstootgevend is".

Reacties

SGP, mobiliseer alle christenen in Apeldoorn en ga biddend rond dat gebouw lopen. Laat zien dat wij als christenen ook voor de duvel niet bang zijn, want hij is overwonnen door het bloed van onze Heer Jezus Christus.

REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher