prof.dr. Edgar Andrews

God

27 juni 2018 door Jeffrey Schipper

Christelijke hoogleraar vraagt zich af of er buitenaards leven is

In onze tijd wordt er volop gezocht naar buitenaards leven, merkt prof. dr. Edgar Andrews op. "Zij hebben zo’n duizend planetenstelsels gevonden en meer dan tweeduizend planeten, maar natuurlijk is er geen enkel bewijs gevonden dat daar leven aanwezig is."

"Onlangs werd een van de grootste radiotelescopen ter wereld in gebruik genomen in China, en een andere in Brazilië," zegt hij in een nieuwe video van Geloofstoerusting. "Waarom doen ze dat als de resultaten tot nu toe uitblijven? Ik denk dat het antwoord daarop is dat zij niet echt zoeken naar andere beschavingen in het universum. Waar ze eigenlijk naar zoeken, is een antwoord op de vraag ‘Wat is de mens?’

Ik geloof niet dat die vraag ooit door de wetenschap beantwoord kan worden. Daarvoor moeten wij over de grenzen van de wetenschap heen kijken."

Bekijk de video en klik hier voor meer fragmenten van Geloofstoerusting:

Reacties

Er is volop, heerlijk buitenaards leven! Er is een hemel, waar Jezus is in menselijke gedaante; er zijn miljarden geesten die God dienen en evenzoveel engelen die zingen en muziek maken en er is een levende God, Die er altijd al was en er altijd zal zijn!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher