Nieuws

25 juni 2018 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor Samenwerkingsgemeente Rotterdam-Alexanderpolder: ds. B. van Zuijlekom

Ds. B. van Zuijlekom gaat in Rotterdam aan de slag als gemeentepredikant. Hij heeft het beroep van Samenwerkingsgemeente Rotterdam-Alexanderpolder (NGK-CGK) aanvaard. 

De Rotterdamse gemeente is sinds vorig jaar vacant omdat ds. E. J. van der Linde werd benoemd tot landelijk diaconaal consulent van de Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK). Van Zuijlekom is momenteel actief als missionair predikant binnen het Rijnmondgebied. De Samenwerkingsgemeente Alexanderpolder is een samenwerking van de CGK en de Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK) in de Alexanderpolder. 

Ook de gereformeerde kerk (vrijgemaakt) in Ridderkerk verwelkomt een nieuwe dominee. Ds. J. R. Geersing uit Den Bosch gaat er aan de slag als opvolger van de in 2016 naar Middelburg vertrokken ds. A. S. de Vries. Eerder bedankten ds. J. Holtland (Veenendaal) en ds. A. S. van der Lugt (Delft) voor beroepen uit Ridderkerk.

J. M. de Jong uit Utrecht kan in Waddinxveen voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. De kandidaat denkt de komende weken na over het beroep. De gkv uit Zuid-Holland is vacant sinds ds. E. B. Buitendijk vorig jaar vertrok naar Rijnsburg-Valkenburg.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher