The Beloved Tour

Nieuws

22 juni 2018 door Hour of Power

Hour of Power organiseert The Beloved Tour in Apeldoorn, Veenendaal en Delft

Op maandag 25 juni, dinsdag 26 juni en donderdag 28 juni 2018 organiseert Hour of Power 'The Beloved tour'. Speciaal voor dit concert komt het voltallige Hour of Power-koor (USA) o.l.v. dr. Irene Messoloras naar Nederland. Naast het koor zullen ook artiesten Pearl Jozefzoon en Dywel Braaf aanwezig zijn. Vanuit Shepherd's Grove heeft voorganger Bobby Schuller een inspirerende videoboodschap. De gastheer van de avond is presentator Jan van den Bosch.

Tickets
Tickets voor Apeldoorn en Veenendaal zijn verkrijgbaar via www.belovedtour.nl of via 035-538 0588. De tickets voor de avond in Delft zijn uitverkocht.

Hour of Power-koor (USA)
Het Hour of Power-koor, volgens velen het beste koor ter wereld, bestaat uit 55 leden en staat onder leiding van dirigente dr. Irene Messoloras. Ook bekende solisten uit het koor zijn aanwezig, zoals Mindy Kim en Sarah Grandpré. ‘Dat het voltallige koor uit Amerika nu in Nederland te horen zal zijn, is uniek’, zegt presentator Jan van den Bosch. Hij vervolgt: ‘Het repertoire van het Hour of Power-koor is prachtig en aangrijpend. Ook de boodschap ‘You are the beloved’ zal de harten raken.’

Pearl Jozefzoon en Dywel Braaf
Ook zangeres Pearl Jozefzoon en pianist Dywel Braaf zullen te horen zijn. Pearl speelde in verschillende musicals, maar werd vooral bekend vanwege haar optreden in ‘The Voice of Holland’. Pearl: ‘Geweldig om met zoveel Hour of Power-kijkers bij elkaar te komen en met mijn zang Gods liefde door te geven.’ Dywel heeft aan verschillende concoursen meegedaan, met als hoogtepunt zijn deelname aan het Steinway Piano Concours. In de finale speelde hij samen met pianist Wibi Soerjadi live op tv in het concertgebouw.

Locaties:
Maandag 25 juni – De Grote Kerk, Apeldoorn
Dinsdag 26 juni – De Basiliek, Veenendaal
Donderdag 28 juni – De Nieuwe Kerk, Delft (uitverkocht)
Aanvang 19.45 uur, zaal open 19.00 uur.

Hour of Power
Hour of Power is een kerkdienst op RTL5 (zondag om 8.00 en 9.00 uur) en Family7 (zondag 17.00 uur) waarin het positieve evangelie van Jezus Christus op een toegankelijke en moderne manier wordt verkondigd. De diensten worden geleid door Bobby Schuller en worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher