Nieuws

21 juni 2018 door Jeffrey Schipper

Ds. H. G. J. van Dolder aanvaardt beroep Johanneskerk Rotterdam

Ds. H. G. J. van Dolder (foto) gaat Amersfoort verlaten. Hij aanvaardt een beroep van de Johanneskerk (PKN) in Rotterdam-Lombardijen. Eerder was Van Dolder predikant in de hervormde gemeente te Rotterdam-Delfshaven.

Ook de protestantse gemeente in Hattem verwelkomt een nieuwet predikant. Ds. W. P. Sarolea uit Meppel heeft het beroep aanvaard. Verder begroeten ook de protestantse gemeente in Beusichem-Zoelmond (ds. L. J. van Lingen) en de protestantse gemeente in Nieuw-Buinen (mw. A. J. Wouda) een nieuwe gemeentepredikant.

Ds. W. M. van Laar denkt de komende tijd na over een mogelijk vertrekt naar Amsterdam. De missionair predikant is momenteel in Rotterdam actief binnen de hervormde gemeente in Rotterdam-Delfshaven. Van Laar organiseert cursussen die christenen én moslims interesseren en leidt een project om aanwezig te zijn binnen de studentenwereld.

Ook ds. A. B. van Campen uit Poederoijen en Loevestein heeft een beroep ontvangen. De hervormde predikant heeft een beroep uit Leerdam ontvangen. Daar zoekt de gemeente een opvolger van de eerder dit jaar naar Krimpen aan den IJssel vertrokken ds. J. A. W. Verhoeven.

Foto: Twitter

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher