Allerbeste Vriend Ever

Nieuws

25 juni 2018 door Make Some Noise Kids

Make Some Noise Kids maakt lied en videoclip rondom christelijke Kinderboekenweek

Op zaterdag 16 juni 2018 ging in de stad Rijssen het dak eraf. Make Some Noise Kids nam samen met 160 kinderen de nieuwe videoclip op: 'Allerbeste Vriend Ever'. Een nieuw lied van Make Some Noise Kids die in veel scholen en kerken als themalied zal worden gebruikt tijdens de Kinderboekenweek 2018.

Themalied
'Vriendschap' is het reguliere thema van de Kinderboekenweek 2018. Make Some Noise Kids haakt aan op dit thema met dit nieuwe lied. 'Allerbeste Vriend Ever' gaat erover dat God de beste vriend is die we ons maar kunnen voorstellen. Het themalied voelt aan als een echte dance hit, waarbij stilstaan onmogelijk wordt. De vrolijke melodieën en positieve teksten blijven lang hangen. Samen met dit themalied wordt een dans-instructievideo uitgebracht, zodat in alle scholen en kerken deze dans kan worden aangeleerd.

Thema-magazine
Naast het lied, de videoclip en dans-instructievideo maakt Make Some Noise Kids net als vorig jaar een nieuw thema-magazine die tijdens de Kinderboekenweek op scholen, kerken maar ook thuis gebruikt kan worden. Een glossy full-color magazine die bol staat van (groeps)opdrachten, puzzels, weetjes en verhalen rondom het thema 'Vriendschap'. Vorig jaar maakten honderden scholen en kerken hier gebruik van en verwacht wordt dat het dit jaar nog meer zal zijn.

De release van de videoclip 'Allerbeste Vriend Ever' is gepland op 15 augustus 2018. Klik hier voor meer informatie over het thema-magazine.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher