strateeg

Nieuws

20 juni 2018 door Dick van den Bos

Obama-ingewijde: "De Democraten sluiten veel christenen uit"

Justin Giboney, advocaat en partijstrateeg van de Democratische partij in Amerika, zegt dat het seculiere progressivisme van de Democraten veel christenen uitsluit. Hij ervaart grote weerstand bij het verdedigen van christelijke waarden, vertelt hij tegenover The Christian Post. 

Giboney - die ook samenwerkte met Obama - vertelt dat hij tegen de huidige koers van de partij is. Volgens hem gaat die in tegen de opvatting van veel zwarte christenen, die er juist zijn voor sociale gerechtigheid, maar ook voor de morele waarheid van hun protestantse geloof. Volgens Giboney heeft de partij 'een religieprobleem.'

"Ik ben al meer dan tien jaar betrokken bij de Democratische partij en runde daar de campagnes. Vooral in de stedelijke omgeving is het erg progressief. Er waren onderwerpen die ik niet kon verenigen met mijn geloof. Het is moeilijk te begrijpen waarom iedereen in die seculier-progressieve box moet passen. Het lijkt erop dat we erin geduwd worden."

Giboney streed in 2016 om afgevaardigde te worden in de Democratic National Convention - en hij gaf destijds een speech waarin hij aangaf dat de partij zich niet kan afzonderen van de gelovige Amerikaan. "Ik sprak over zaken zoals de heiligheid van het leven en hoe deze dingen voor christenen niet veranderd zijn. Het was een debat en wij wonnen die met een overweldigende meerderheid, in een van de meest progressieve delen van Atlanta."

"Maar toen de verkiezingen eindigden, wilden sommigen mij uit de delegatie halen vanwege mijn bijbelse waarden." Giboney koos voor de tegenaanval en uiteindelijk overleefde hij. "Maar het was een moeilijk gesprek en helaas was mijn aanval er slechts op gebaseerd dat we het bijbelse perspectief brachten." Giboney vertelt dat veel christenen in de Democratische partij weerstand ervaren.

Reacties

B
Bereid je voor op de eindtijd, het zijn de dagen van Noach/Sodom,Gomorra.

Lot ging met gezin de stad uit, er uit gesleurd kun je wel zeggen, vrouw uiteindelijk toch maar niet.

Noach alleen met gezin, de dieren waren verstandiger, met veel meer.

Zorg dat je in het reine bent met JHWH door Yeshua en een geheiligd leven, verbonden aan de wijnstok.

Wij hebben in dit aardse bestel geen blijvende stad.

Shalom,

Ben Kok (j-chr. pastor)

tora-yeshua.nl
REAGEER
J
Een goede kijk op de achtergrond van de Amerikaanse "Democratic" Party wordt met verve geschilderd in de documentary:

Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party (2016)Dan kijk je voor eens en altijd anders tegen de Amerikaanse (en Nederlandse) linkse propaganda machine aan!
REAGEER
J
Lees en huiver wat deze `Obama-ingewijde` te melden heeft:" Het is moeilijk te begrijpen waarom iedereen in die seculier-progressieve box moet passen. Het lijkt erop dat we erin geduwd worden."Dat is toch ook exact hetgeen we al jaar en dag in Nederland aan den lijve ondervinden met partijen als D66 - GL - SP.Nederland zal en MOET seculier worden. Christendom moet naar de afgrond (uit het dagelijkse leven) verdwijnen. Met als tijdelijke tussenfase: " geloof hoort achter de voordeur en niet in het openbaar".

REAGEER
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher