vluchtelingen Middellandse Zee

Nieuws

20 juni 2018 door SGP

SGP: stop met oppikken van migranten uit de Middellandse Zee

SGP-Kamerlid Roelof Bisschop vindt dat Nederland moet stoppen met het oppikken van migranten uit de Middellandse Zee. Bisschop: "Daardoor speel je mensensmokkelaars in de kaart en houd je illegale migratieroutes in stand."

De SGP'er diende daarom vandaag schriftelijke vragen in bij staatssecretaris Harbers van Justitie en Veiligheid. Uit onderzoek van Elsevier blijkt dat er in ieder geval vier schepen zijn die onder de Nederlandse vlag migranten uit de Middellandse Zee oppikken.

De 629 migranten die vorige week door de bemanning van het reddingsschip Aquarius werden gered, zijn zondag aangekomen in de Spaanse havenstad Valencia. De Spaanse autoriteiten gaven de Aquarius toestemming aan te meren in Valencia, nadat Italië en Malta de migrantenboot hadden geweigerd.

Bekijk hier de schriftelijke vragen van SGP-Kamerlid Roelof Bisschop.

Reacties

B
Eindelijk een verstandig geluid. Niet doorgaan met het stomweg laten instromen van mensen, die een economisch beter bestaan willen, ongeacht het aantal, "wir schaffen es".

Elke sufferd kan begrijpen, dat we grenzen hebben en dat men van buiten af toestemming dient te vragen en te krijgen om hier te wonen.

Inmiddels ruim 1 miljoen moslims in ons land, slecht of helemaal niet geïntegreerd, hoeveel had u er nog bij gewild? Wanneer nemen ze de tent hier over, bij 2 of 3 miljoen?

De PVV zegt dit al jaren, eindelijk de SGP wakker?

Ben Kok

B
vervolg: CU vindt de islam een gelijkwaardige religie, dus "meer,meer, moslims" geen probleem.

In Duitsland komen ze er ook langzaam achter, dat het grote aantal immigranten tot veel criminaliteit en islamisering leidt en men dringt aan op vermindering van de instroom, "wir schaffen es nicht"

Alleen mensen, die vluchten voor oorlog en islamterrorisme kunnen asiel aanvragen, moslims niet, want die hebben als opdracht in de koran,het land over te nemen.

Shalom

Ben Kok (j-chr. pastor)
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify