Jannica van Barneveld

God

19 juni 2018 door Groot Nieuws Radio

Jannica had acuut een nieuwe lever nodig: "Op God vertrouwen was moeilijk"

Het was een spannende tijd in april van dit jaar voor aanbiddingsleider Jannica van Barneveld en haar man William. Jannica had acuut een nieuwe lever nodig en gelukkig kwam die er ook. Twee maanden na de transplantatie spreekt Groot Nieuws Radio met haar.

De aanbiddingsleider leed aan een ernstige auto-immuunziekte. "Achteraf hoorde ik dat mensen gebeden hadden en dat ze ervoeren dat God dicht bij me was en dat er engelen om mijn bed stonden. Maar ik was teleurgesteld in God, ik heb die engelen nergens gezien. Dit was wel het moment dat het heel prettig was geweest. Ik heb me heel alleen en angstig gevoeld," vertelt Jannica.

"Als worshipleader zei ik vaak: in elke storm van ons leven mogen we op God blijven vertrouwen. Nu ik zelf deze storm heb meegemaakt, besef ik hoe moeilijk dat kan zijn. Hoe moeilijk het is om in een duistere periode te blijven zeggen: ik vertrouw God wel, het komt wel goed. Het heeft een andere lading gekregen." Uiteindelijk heeft ze een nieuwe lever gekregen.

Het gaat nu goed met Jannica. "Lichamelijk merk ik dat ik vooruit ga en daar ben ik heel blij mee. Het is heerlijk om thuis te zijn bij mijn eigen gezinnetje." Jannica is moeder van een dochtertje van twee. Ze is onderdeel van het aanbiddingsteam van Mozaiek0318 en tourt met onder andere Hanne de Vries en Martin Smith.

Klik hier om het volledige gesprek terug te luisteren.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher