de wittenberg

Nieuws

20 juni 2018 door De Wittenberg

Derde editie Leadership Summerschool met Ben Tiggelaar op de Wittenberg

Op 29 en 30 juni a.s. organiseert de Wittenberg de derde editie van de Leadership Summerschool. Thema dit jaar is: The Leader in change!

Op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni aanstaande organiseert de Wittenberg de derde editie van de Leadership Summerschool. Thema dit jaar is: The Leader in change! Iedereen met een beetje levenservaring weet dat écht veranderen – of het nu op je werk, op school of thuis is – niet makkelijk is. Maar, zeker niet onmogelijk! Ga twee dagen met elkaar de diepte in en ga stevig met jezelf aan de slag. Maar ook – het belangrijkste onderdeel van deze Summerschool – neem een voorbeeld aan de manier waarop Jezus leidinggaf en wat jij hiervan kunt leren.

Naast verdieping is er natuurlijk ook volop ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Sprekers dit jaar zijn onder andere Ben Tiggelaar (expert op het gebied van leiderschap en verandering), Anita Delhaas-van Dijk (executive director en European Coördinator van International Justice Mission) en Abwin Luteijn (bestuurder bij Eleos, daarvoor directeur van Pro Life Zorgverzekeringen).

De Summerschool wordt georganiseerd op de Wittenberg in Zeist. Tickets zijn te krijgen voor € 149,- all-in (overnachting, eten en drinken, volledig programma etc.). Klik hier voor meer informatie over het complete programma van de Summerschool en om aan te melden.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher