John Gray

Dagelijks leven

14 juni 2018 door Redactie

John Gray: “Mensen gaan dood, oordeel ze niet”

“Mensen gaan dood. We hebben geen tijd voor jou om ze te oordelen. Mensen hebben pijn. We hebben jou niet nodig om ze met een scheef gezicht aan te kijken als ze binnenkomen”, zegt John Gray als voorganger van Relentless Church

Deze korte video van hem gaat viral op sociale media. Hij noemt Kate Spade en Anthony Bourdain. “Het is heel verdrietig dat zij deze week zelfmoord hebben gepleegd. Van hen weten we het. Maar dat kind waarvan we het niet wisten dan? Of jonge kinderen die worstelen met identiteit? Omdat ze niet met familie konden praten over hun gedachtes en gevoelens, besloten ze om een einde aan hun leven te maken. Sommigen gingen naar de kerk, maar de kerk vertelde hen dat ze moesten veranderen. Maar hoe kun je veranderen wat je niet kunt identificeren?

Zichtbaar geraakt deelt Gray deze woorden. “Ik probeer mensen te helpen”, schreeuwt hij. Op zijn Instagramaccount schrijft hij bij de video dat hij de geest van zelfmoord bindt in de naam van Jezus. “Als jij worstelt met depressie, zoek hulp en, indien nodig, gebruik medicatie.

“Laten we de bovennatuurlijke kracht van de levende God niet negeren! Complete genezing en bevrijding vinden we bij Jezus Christus. Leef, adem, vecht. Jij bent geliefd. Door God. En door ons”, schrijft Gray. “Wij zijn Relentless Church.” 

Worstel jij met depressie, zelfmoordgedachten of andere angsten? Zoek vandaag nog contact met Regiopastor.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher