gevangenis

Nieuws

13 juni 2018 door Stichting Volharding

Bestuur Stichting Volharding achter slot en grendel

Het volledige bestuur van Stichting Volharding gaat 24 uur achter slot en grendel. De reden hiervoor is niet één of ander ernstig vergrijp, maar een sponsoractie.

Ans Blok, Gerrit Blonk, Matthijs Guijt, Dick den Hertog en Karel van Holten gaan de uitdaging aan om zich van D.V. 28 op 29 september 2018 een etmaal lang te laten opsluiten in de Koepelgevangenis van Arnhem. Daarmee willen ze geld ophalen voor het evangelisatiewerk van Stichting Volharding.

Het is de missie van Stichting Volharding om arrestanten en gedetineerden in aanraking te brengen een boodschap van hoop en toekomstperspectief. Het is hun overtuiging dat ten diepste alleen het geloof in Jezus Christus echte hoop en toekomst biedt.

Daarom verspreidt Stichting Volharding gratis Bijbels en christelijke lectuur (boeken met inspirerende levensverhalen van voornamelijk ex-criminelen en ex-gedetineerden) in een groot aantal politiecellencomplexen, gevangenissen en andere detentiecentra in Nederland en België. Inmiddels heeft Stichting Volharding op 95% van de Nederlandse cellencomplexen een boekenkast geplaatst. Het bijzondere is dat de arrestanten de boeken niet alleen kosteloos mogen lezen, maar ook mogen meenemen.

Het bijzondere van deze sponsoractie is dat niet alleen het bestuur van de stichting achter slot en grendel gaat. Ook een aantal auteurs van de boeken met levensverhalen laat zich opsluiten voor het goede doel: Joop Gottmers (Knock Out), David Vonk (Waarom nou ik?), Joshua Kotadiny (Gein trappen, grace vinden) en Eva (Er is een uitweg).

Een bijdrage leveren aan deze actie? Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher