Nieuws

14 juni 2018 door Jeffrey Schipper

Duizenden Israëli's bereikt met evangelisatie-actie

De organisatie ‘Jews for Jesus’ zet zich in om het Joodse volk te bereiken met het Evangelie. De afgelopen maand hadden stafleden en vrijwilligers in Jeruzalem 5000 één-op-één gesprekken met Israëli’s. Ook werden meer dan 200.000 mensen bereikt via de social media.

Verder meldt de organisatie dat als gevolg van deze vier weken durende evangelisatieactie 1747 Israëli’s meer informatie willen over Jezus, terwijl 58 Joodse mensen tot geloof in Hem kwamen.

Uitvoerend directeur David Brickner van Jews for Jesus vertelt dat zijn organisatie in de toekomst met nog meer inzet het Evangelie wil brengen aan het Joodse volk. "Tijdens deze campagne ervaarden we weinig tegenstand en veel openheid voor de Boodschap. Als gelovigen in Jezus weten we dat de Messias Zijn leven gaf voor de ander. Zo willen ook wij ons geven, ons inzetten voor de ander.

En naast het brengen van het Evangelie ‘voeden we de armen, maken we de parken schoon, renoveren we huizen, om te laten zien dat Degene in Wie wij geloven, wil genezen wat verbroken is," aldus Dan Sered, de directeur van de Israëlische tak van Jews for Jesus.

Dit bericht verscheen via Charisma News in de nieuwsbrief van Dirk van Genderen.

Foto: Jews for Jesus

Reacties

J
Fantastisch!!

Fijn weer een groep die de Bijbel serieus neemt

het is voor eerst de Jood en dan de Griek (niet Joden)

shabbat shalom
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher