Gideon en Linda

Levensverhaal

13 juni 2018 door Hour of Power

"Ik wilde God vaarwel zeggen, maar werd naar Hem toegetrokken"

Gideon en Linda zijn een jong en gelovig stel en hebben ieder hun eigen zoektocht gehad naar God. Datgene wat ze gevonden hebben, willen ze graag met de wereld delen!

Stichting Hour of Power heeft als missie om door middel van de moderne massamedia de liefde van Christus door te geven. Iedere zondag te zien op RTL5 om 8:00 en 9:00!
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Hour of Power

Zo deelde Gideon op Facebook hoe zijn leven veranderd is nadat hij tot geloof is gekomen. Gideon: "Ik wilde het graag met iedereen delen omdat het een hele belangrijke keuze is geweest in mijn leven. Na een christelijke opvoeding wilde ik God eigenlijk vaarwel zeggen, maar ik werd steeds naar Hem toegetrokken. Op vakantie ontmoette ik Linda en zij sprak zo overtuigend en enthousiast over haar geloof, dat ik dacht: dat wil ik ook!"

Linda: "Wij hadden een heel gemakkelijk gesprek. Ik was altijd open over mijn geloof en vertelde gewoon hoe ik in het leven sta. Ik was 9 jaar toen ik mijn leven aan Jezus heb gegeven en 15 toen ik mij heb laten dopen. Het geloof heeft altijd een grote rol gespeeld. God is altijd aan mijn zijde gebleven."

In de toekomst willen Linda en Gideon graag samen meer betekenen voor de jongeren in hun omgeving. 

Bekijk het volledige gesprek en klik hier voor meer video's van Hour of Power:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher