Ds. G. Lustig

Nieuws

12 juni 2018 door Jeffrey Schipper

Hervormd Bodegraven hoopt op komst ds. G. Lustig

De hervormde gemeente in Bodegraven (wijk 2) heeft een beroep uitgebracht op ds. G. Lustig uit Zeist. In Bodegraven is men op zoek naar een predikant vanwege het vertrek van ds. P. F. Bouter naar Bergambacht in 2016. Begin dit jaar overleed ds. Bouter na een ernstig ziekbed.

In Lienden ziet de hervormde gemeente ds. E. de Mots graag komen. De gemeente in Lienden is binnenkort vacant vanwege het emeritaat van ds. J. Niesing. De Mots staat op de kansel in Rijssen en bedankte onlangs voor een beroep uit Bodegraven. De kerkenraad in Lieden beroepte onlangs ds. M. M. van Campen, maar de predikant blijft actief in Rotterdam-Zuid.

Ook ds. J. H. Reijm heeft een beroep ontvangen. Hij kan aan de slag in hervormd Rotterdam-Hillegersberg. Reijm is sinds 2011 actief in de Alblasserdamse Ichthuskerk. Ook ds. H. G. J. van Dolder uit Amersfoort denkt na over een verhuizing naar de havenstad. De Johanneskerk in Rotterdam-Lombardijen heeft hem beroepen.

De hervormde gemeente in Dinteloord moet verder zoeken naar een gemeentepredikant. Ds. E. J. Terpstra heeft bedankt en blijft trouw aan zijn gemeente op Urk. De Brabanders zoeken een opvolger voor de in 2015 naar Sluipwijk vertrokken ds. F. J. M. van Veldhuizen. Eerder bedankten ds. D. Verkuil, ds. J. Snaterse, ds. A. A. Floor en ds. A. ten Brinke voor beroepen uit Dinteloord.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher