Mars voor Jezus Brazilië
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 juni 2018 door Dirk van Genderen | Breaking Christian News

Honderdduizenden mensen lopen 'Mars voor Jezus' in Brazilië

In het Braziliaanse Sao Paulo vond tien dagen geleden een gigantisch grote ‘Mars voor Jezus’ plaats. De Mars werd gesteund door honderden lokale kerken. Het hele land kreeg via de media de Mars te zien. De Argentijnse evangelist Andrew Palau bracht een duidelijke Evangelieboodschap. Een prachtig getuigenis!

"Het is bijna ongelooflijk om zoveel mensen te zien, die laten zien dat ze Jezus volgen," aldus de evangelist. Hij sprak over Johannes 10:10 – ‘De dief komt alleen maar om te stelen, te slachten en verloren te laten gaan; Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed.’ Hij eindigde zijn toespraak met een oproep tot bekering en geloof. Degenen die met het opsteken van hun hand reageerden op zijn oproep en openlijk erkenden de Heere Jezus te willen volgen, gaf hij enkele dringende adviezen mee: "Spit in de Schrift, zorg dat u verbonden bent met een plaatselijke kerk en volg God dagelijks."

Naar schatting twee miljoen Brazilianen, maar ook mensen uit Argentinië, Mexico, Amerika en verschillende Afrikaanse landen, liepen mee in deze Mars voor Jezus. Velen zwaaiden met Israëlische vlaggen en baden hardop voor de Joodse staat en het Joodse volk.

De Israëlische consul, Dori Gohen, en Zelia Sliozbergas, de leider van de plaatselijke afdeling van B’nai B’rith, liepen als speciale gasten mee in de Mars. "Onze deelname toont onze dankbaarheid aan deze evangelische gelovigen en het Braziliaanse volk," aldus Goren. "Het volk van Israël zegent Brazilië en de evangelische gelovigen van Brazilië."

De consul vertelde de aanwezigen dat hij verwacht dat de Braziliaanse ambassade in Israël spoedig naar Jeruzalem zal worden verplaatst, zoals Guatemala en Paraguay al eerder deden.

Dit bericht verscheen via Breaking Christian News in de nieuwsbrief van Dirk van Genderen.

Reacties

Hier word ik heel blij van. Dank, CIP!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.