Mensen van de weg

Nieuws

07 juni 2018 door EO

Christelijk platform Lazarus lanceert Mensen van de weg

Mensen van de weg is een nieuwe manier om jouw leven en je levenskeuzes te spiegelen aan Jezus’ levensweg. De cursus is geschikt voor mensen die niets van Jezus afweten, maar net zo boeiend voor wie al heel bekend is met de Bijbelse verhalen.

Hoe ga ik om met verlies? Waarom leef ik? Hoe word ik gelukkig? Met een kleine groep mensen bespreek je in tien avonden steeds een herkenbare levensvraag. De handleiding van Mensen van de weg biedt geen pasklare antwoorden, maar een open zoektocht. Je overdenkt waar je zelf staat en of de weg van Jezus je richting kan geven. Welke keuzes maakte hij? Wat dreef hem?

Lazarus & Mensen van de weg
Mensen van de weg is een van de activiteiten van Lazarus. Eindredacteur Marieta van Driel: "Als Lazarus proberen we dagelijks te inspireren via ons online platform, maar we willen ook graag offline bezielde ontmoetingen tussen mensen aanmoedigen. Een laagdrempelige cursus die je in je kerk, of in je vriendengroep kunt doen, is daarvoor een goede manier. Door samen te zoeken en je inzichten, maar ook je worstelingen en zelfs je ongeloof eerlijk te delen is er herkenning, en bij sommigen zelfs opluchting. Dat is de basis voor een open gesprek over wat die oeroude Bijbel nog kan betekenen in het leven van nu."

Mensen van de weg is verkrijgbaar als pakket met een handleiding, zes werkboekjes en een kaartenset en kost € 29,95 (excl. verzendkosten). Het pakket is verkrijgbaar via traject.lazarus.nl. Daar is ook de cursus te bekijken om een indruk te krijgen.

Lazarus zoekt naar nieuwe woorden en manieren om te geloven via een online platform, boeken, een cursus en een tour. Lazarus is een initiatief van de Evangelische Omroep.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher