ChristenUnie SGP

Nieuws

07 juni 2018 door RTL Nieuws

SGP verbolgen vanwege verstoren zondagsrust Rotterdamse afdeling CU-SGP

"Wie zich inzet voor zondagsrust en zelf het slechte voorbeeld geeft, maakt zich ongeloofwaardig," zegt SGP-voorzitter Maarten van Leeuwen. Hij is onaangenaam verrast door onderhandelingen voor een nieuw college op zondag. Ook de Rotterdamse SGP-fractie heeft daaraan deelgenomen, laat RTL Nieuws weten.

In Rotterdam zijn sind afgelopen weekend formatiegesprekken begonnen tussen VVD, D66, GroenLinks, PvdA, CDA en ChristenUnie-SGP. CU-SGP fractievoorzitter Tjalling Vonk noemde het 'overtreden' van de zondagsrust deze week 'een noodgeval'. Een woordvoerder van de landelijke ChristenUnie heeft aan RTL Nieuws laten weten dat men zich schaart achter de kritiek van de SGP-voorzitter.

Mocht de formatie leiden tot een nieuw college, dan levert CU-SGP in haar 60-jarig bestaan voor het eerst in de geschiedenis een wethouder in Rotterdam.

Reacties

l
Ze hebben een drempel naast Mijn drempel gemaakt zegt DE Here God tegen Zijn volk Israel, en Ik spuug hen uit. Zijn de christenen nu in eens anders? En maakt het niet uit wie we dienen? De God van Israel is een jaloers God en duld geen andere god naast zich.

Weten wij het beter?
REAGEER
J
Belachelijk dat ze bij de SGP zich druk maken over de zondagsrust en niet over het feit dat ze gaan samenwerken met D66. de meest antireligieuze partij van Nederland die de Christenen liever vandaag dan morgen uit wil roeien.

Christenen trap er niet in!!

JEZUS zegt: wie niet voor Mij is, is tegen Mij.

je gaat toch niet regeren met iemand die jou weg wil hebben?

Ieder huis wat tegen zichzelf verdeeld is zal vergaan.

SGP waar blijven jullie bijbelse principes?
O
Hoe gaat dat bijbelverhaal over de barmhartige D66er ook alweer?
Toon meer antwoorden (4)
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher