Nieuws

06 juni 2018 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor GKv Zaamslag: ds. P. A. Slager

De gereformeerde kerk (vrijgemaakt) in Zaamslag verwelkomt een nieuwe predikant. Ds. P. A. Slager heeft het beroep aanvaard en verlaat zijn gemeente in Middelstum-Kantens, waar hij sinds 2012 actief was. In Zaamslag volgt hij de naar Rotterdam-Zuid (CGK-GKv) vertrokken ds. R. J. Stolper op.

In Grootegast gaat ds. T. K. van Eerden officieel aan de slag als gemeentepredikant. Hij was daar al tijdelijk predikant nadat ds. R. van Wijnen vanwege machtsmisbruik uit zijn ambt werd ontheven.

In Ridderkerk hebben de gereformeerd-vrijgemaakten een beroep uitgebracht op ds. J. R. Geersing. De predikant uit Den Bosch kan aan de slag als opvolger van de in 2016 naar Middelburg vertrokken ds. A. S. de Vries. Eerder bedankten ds. J. Holtland (Veenendaal) en ds. A. S. van der Lugt (Delft) voor beroepen uit Ridderkerk.

J. M. de Jong uit Utrecht kan in Amsterdam-Centrum voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. De kandidaat denkt de komende weken na over het beroep. De gkv uit de hoofdstad is vacant sinds ds. R. F. Telgenhof in 2016 vertrok naar Assen-Kloosterveen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher