Farid Azarkan

Nieuws

06 juni 2018 door Jeffrey Schipper

DENK wil ook onderzoek naar financiering kerken en synagogen

In een stemverklaring heeft DENK-Kamerlid Farid Azarkan aangegeven dat niet alleen de financiering van moskeeën maar ook kerken en synagogen onderzocht moeten worden.

Onlangs onthulden NRC en Nieuwsuur dat meer dan dertig islamitische organisaties in Nederland geld hebben gevraagd of ontvangen uit Koeweit en Saudi-Arabië. Volgens NRC en Nieuwsuur heeft bijna 10 procent van alle Nederlandse moskeeën in Golfstaten om geld gevraagd of wordt daadwerkelijk geld uit die landen ontvangen.

Het Contactorgaan Moslims- en Overheid (CMO) liet recent weten dat wat hen betreft ook buitenlandse financiering aan christelijke organisaties, zoals migrantenkerken, doorgelicht moeten worden.

Reacties

J
DENK (Democratie Er Na Koran) gebruikt nu nog het democratische recht. Nederland wees gewaarschuwd. 51% van de stemmen en de democratie is geschiedenis. KWESTIE VAN TIJD.
REAGEER
J
Het is bij benadering uit te rekenen hoe lang het nog duurt voordat de moslims hier de meerheid hebben. Met dank aan al het linkse gedachtengoed !
B
Hi Jelte.

En met dank aan al die 6000 kerken en 50 synagoges, waarvan er niet 1 op de eigen website waarschuwt voor de islam, noch het evangelie gericht op moslims verkondigt.

Pure lafhartigheid en politieke correctheid om niet te waarschuwen voor deze afgoderij, tevens totalitair systeem.

Alleen de Tora-Yeshua gemeente heeft 15 jaar lang de islam ontmaskert en doet dat nog steeds, met liefde voor de moslim, die uit de islam wil.

Shabbath shalom

Ben Kok (j-chr. pastor)
Toon meer reacties (7)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher